کارخانه قالیشویی پسران اوغلی تهران
تاسیس1345
ما بر آن عهدی که بستیم،هستیم

فروش و تامین مستقیم انگور صادراتی جابوز کاشمر

عباسپور

باتوجه به وجود اولین انگور صادراتی درجه یک تازه خور در روستای جابوز از توابع کاشمر ما در گروه بهشت سبز  اماده تامین انگور صادراتی  و داخلی مورد نیاز شما در هر تناژ می باشیم برداشت از ۱۰ تیرماه هر سال برای سفارش از یکماه قبل هماهنگ شود  عباسپور

 

09156596041——-05158465731

فروش انگور جابوز

فروش انگور جابوز

فروش انگور صادراتی

فروش انگور صادراتی

انگور کاشمر

انگور کاشمر

انگور یکی از میوه های مقوی و بسیار لذیذی است که خواص درمانی و دارویی زیادی برای سلامتی بدن دار.علاوه بر میوهانگور از برگ و هسته و کلیه قسمت های درخت قابل استفاده است.از درمان چاقیتا سرطان و خواص ضد پیری و… در اینمیوه نهفته شده است.

انگور یکی از میوه های شیرین و بسیار مقوی در میان میوه های دیگر است که دارای رنگ و اندازه های مختلفی است.اینمیوه در روی درختی است رونده که به دور خودش می پیچد و بالا می رود. این درخت بیش از آب نیاز به تکیه گاه دارد تا بتواند به رشد خودش ادامه دهد.انگور یکی از قدیمی ترین میراث های ایران کهن است کهخواص بسیاری برای سلامتی و رفع بسیار بیماریها دارد.

از انواع انگورهایی که در کشور ما عرضه میشود یکی انگور یاقوتی است به رنگ قرمز مایل به قهوه ای با خوشه های نسبتا” بزرگ با دانه های کوچک به اندازه ی نخود که انگورِ نوبر میدان های تره بار است. همچنین انگور عسگری با دانه های سبزبیضی و نیز انگور بی دانه ی مهتی خانی، ریش بابا، ایته(دانه بزرگ هسته دار) انگورسیاه، انگور پشت سبز و بنفش به نام صاحبی و انگور شکر شیراز می توان نام برد.

نوعی از انگور به نام انگور معطر یا انگور گلاب در کشور الجزایر کشت می شود که در نوع خود بی نظیر است.
امروزه در طب درمان های طبیعی (نتروپت), از رژیم های مختلف انگور استفاده می کنند.
ترکیبات شیمیایی انگور:
 کلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است .
برگ مو : دارای ساکارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است
دم خوشه انگور : دارای تانن ، مواد رزینی ، تارتارات پتاسیوم و اسید های آلی است .
غوره ک میوه سبز رنگ و نارس انگور است که دارای طعم ترش می باشد . غوره دارایاسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک Succinique Acid ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک Glucolique Acid و قند می باشد .
انگور رسیده : مواد تشکیل دهنده میوهانگور به صورت زیر است:
 آب 75 گرم
پروتئین 1/3 گرم
مواد قندی 20 گرم
کلسیم 12 میلی گرم
 فسفر 0/4 میلی گرم
آهن 0/4 میلی گرم
 سدیم 3 میلی گرم
 پتاسیوم175 میلی گرم
 ویتامین آ 100 گرم
ویتامین ب 1 0/05 میلی گرم
 ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم
 ویتامین ب 3 0/3 میلی گرم
 ویتامین ث 4 میلی گرم
پوست انگور
دارای تانن ، تارتارات پتاسیم ، اسید های آزاد و مواد معدنی می باشد .
هسته انگور
 در هسته انگور مقدری روغن و تانن موجوداست . روغن هسته انگور Grape seed oil برنگ زرد مایل به سبز است . این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد .روغن هسته دارای تری گلیسیرید ، اسید اولئیک ، اسید پالمتیک ، اسید لینولئیک ، اسید استئاریک و اسید آراشیک می باشد .
خواص درمانی و دارویی  فوق العاده  انگور
 انگور بر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است .
1) اخلاط بدن را متعادل می کند .
2)بسیار مقوی و مغذی است .
3)تصفیه خون
4) تمیز کردن سینه و ریه
5) برطرف کننده یبوست
6)درمان ورم معده و روده
7) موثر در درمان سل ریوی و سیاه سرفه
8)استفاده در درمان اسهال خونی
9)مفید برای بیماران مبتلا به نقرس
10) آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگوررا بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .
11)  بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریک ، سنگ های صفراوی و مسمومیتهای مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاک کنند .
اینگونه اشخاص باید در هر هفته بمدت 2 روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند بدین ترتیب که هر دو ساعت یکبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند . مقدر مصرف روزانه تقریبا 22 کیلو گرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف کنند فقط می توانند آب بنوشند .