کارخانه قالیشویی پسران اوغلی تهران
تاسیس1345
ما بر آن عهدی که بستیم،هستیم

شستشو انواع فرش قالیشویی

فالیشویی شربت اوغلی تهران

ارائه خدمات شستشو انواع فرش دستبافت و ماشینی،گل ابریشم،کرک و…با دستگاه های تمام اتوماتیک ساخت آلمان با بهترین کیفیت با ضمانت نامه کتبی با رعایت اصول مذهبی و نازلترین قیمت

مطلب زیر در مورد شستشو و راه های نگهداری فرش حتما بخوانید

قالیشویی تهشستشوی-فرش-ماشینی-شربت-اوغلیران توصیه می کند که فرش های دستباف و ماشینی ، این به هم پیوستگی های رنگارنگ و زیبا در هر خانه ای با هر ارزشی احتیاج به مراقبت دارند.

تمامی نکات و توصیه های قالیشویی تهران از تجربه چندین ساله در صنعت قالیشویی می باشد.

رعایت نکاتی قابل تامل می تواند به زیبایی و ماندگاری فرش های منزل کمک کند.

● پاکیزه کردن

قالیشویی شربت اوغلی تلفن

از جاروی دستی برای تمییز کردن فرش ها استفاده ننمائید چرا که الیاف فرش ها با نوکِ تیزِ نی های جارو دستی آسیب می بینند. بهترین راه برای بیرون کشیدن گرد و غبار فرش ها جارو برقی با دور تند می باشد.

● نور آفتاب

خانه هایی که آفتابگیر هستند با وجود فراهم آوردن شرایط مفید برای محیط درونی خانه، مضراتی را هم برای آنها دارند. برای مثال قرار داشتن فرش در معرض آفتاب به طور مداوم روی رنگ آن تاثیری منفی می گذارد. پیشنهاد قالیشویی تهران به شما این است اگر قالی دستبافی در خانه پهن کرده اید، برای پنجره های مقابل آن از پرده های ضخیم استفاده کنید

● سایش

قرار گرفتن قالی در زیر در، ساییده شدن آن را به همراه دارد. اگر به دلیل کم بودن فضا در خانه مجبور هستید قسمتی از فرش را در زیر در قرار دهید، به پیشنهاد قالیشویی تهران ، در را طوری تنظیم کنید که هنگام چرخش تماسی با فرش پیدا نکند.
علاوه بر آن هر چند وقت یک بار فرش را جابجا و سر و ته کنید تا همه قسمت های آن به یک اندازه پا بخورد و فقط بعضی از قسمت ها در معرض سایش قرار نگیرد.

قالیشویی شربت اوغلی

● حرکت فرش

در گذشته ای نه چندان دور، کف خانه ها را موکت می کردند و فرش ها را روی آنها می گستراندند. در این شرایط خبری از سر خوردن و حرکت کردن فرش نبود اما این روزها که کف خانه ها با سنگ و سرامیک و موزائیک پوشیده می شود، فرش ها بر اثر پاخوردن حرکت می کنند و جابجا می شوند.

برای جلوگیری از این حرکت به پیشنهاد قالیشویی تهران می توانید از آسترهای اسفنج مانند یا شبکه های توری پی وی سی و نرم استفاده کنید. اندازه این آسترها را کوچکتر از ابعاد فرش در نظر بگیرید.

● تمیز کردن لکه ها

لک شدن فرش، اتفاقی است که ممکن است بارها پیش بیاید. در زمانی که این اتفاق افتاد به سرعت برای از بین بردن آن اقدام کنید. ماندن و کهنه شدن لکه، تمیز کردن آن را دشوار می کند. در اینجا به برخی از لکه ها و راه های از بین بردن آنها اشاره کرده ایم:

لکه آدامس

آدامسی که روی فرش افتاده و به آن چسبیده را ابتدا با یک تکه یخ سفت کنید و سپس آن را به کمک یک کاردک به آرامی از روی فرش بتراشید.

لکه شمع

پارافین شمع را نیز با همان روشی که آدامس را برداشتید از روی فرش جدا کنید.

لکه جوهر معمولی

روی لکه ماست بریزید و آن را روی قسمت جوهری پخش کنید. بعد از اینکه ماست به خوبی با جوهر مخلوط شد، با یک قاشق آن را از روی فرش جمع کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا جوهر به طور کامل جذب ماست شود.

نوشیدنی

شکلات و قهوه، آبمیوه، شیر و چای را با آب نیمه گرم و صابون یا با آب و شامپو تمیز کنید. استفاده از یک تکه اسفنج، کار را آسانتر می کند.

مایعات شیرین
چای شیرین، شربت و دیگر نوشیدنی هایی که شیرین هستند، اگر به سرعت از روی فرش پاک نشوند، موجب پوسیده شدن فرش می شوند. اگر این مواد روی فرش ریخت، به سرعت آن را پاک کنید.

روغن و چربی

برای زدودن اثرات روغن و چربی و حتی واکس از صابون و سرکه سفید استفاده کنید اما اگر روغن روی فرش ریخت، ابتدا آن را با قاشق جمع کنید و سپس یک تکه پارچه سفید را روی بخشی از فرش که آلوده شده بگذارید و روی آن را اتوی نیمه گرم بکشید. به این ترتیب، روغن موجود در پرز فرش جذب پارچه سفید می شود.

تخم مرغ

اگر تخم مرغ خام روی فرش ریخت، آن را با محلول آب نیمه گرم، نمک، صابون و سرکه سفید پاک کنید. این روش در مورد لکه خون نیز موثر است.

دوده

برای زدودن دوده از فرش ها به خصوص از روی موکت های تیره رنگ روی قسمت هایی که خیلی تیره شده اند، نمک بپاشید. بعد از یک ساعت و نیم با جاروبرقی نمک ها را جمع کنید.

● شست و شوی فرش

مقدمات شست و شو :

غبار روبی و غبار گیری:

غبار به صرت ترکیباتی از ریز گردها،دوده ،کربن،پوست و… در هوا وجود دارد که به سادگی وارد تار و پود فرشها میشوند.این ذرات به صورت لایه ای بسیار نازک روی سطح و داخل پرزهای فرش نفوذ میکند.و در بلند مدت به این دلیل که رطوبت را جذب میکنند به صورت لکه روی سطح فرش نمایان میشوند که حتی موجب پوسیدگی فرش نیز میگردند.غبار و خاك در درون فرش مكان مناسبي جهت  زندگي حشراتی مثل بيد می باشد كه مي توانند الياف پشم را جویده و از بين ببرند . بنابراين غبارگيري فرش از اهمیت بالایی برخوردار است. بهترين وسایل براي از بین بردن گرد و خاك و تميز نمودن فرش ها  جاروی دستي و معمولي(جاروهاي رشتي و مشابه آن ها) مي باشد . برای استفاده از این جاروها به این دلیل که زمان بیشتری نیاز است و به همین دلیل خسته کنده میباشند.بنابر این جهت دوام فرش توصیه میشود که هر چند روز یک بار  از جارو برقی با دور کم استفاده نمایید.

اما لازم به تذکر است که هرگز از جاروهای برقی با برسهای چرخنده استفاده نکنید.زیار چرخش برس ها باعث شکستن و پوسیدگی الیاف و حتی ممکن است موجب کنده شدن گره ها از فرش شود.و هرگز اطراف فرش را ک ریشه ای قالی تشکیل کیدهند جارو برقی نکشید زیرا قدرت مکنده گی جارو برقی باعث سست و کنده شدن ریشه ها میگردد.

پشنهاد می شود چند هفته یک بار پشت فرشها با جاروی معمولی یا جارو برقی غبار روبی گردد که این عمل گردو خاک انباشته شده زیر فرش را از بین برده و از پوسیدگی فرش جلوکیری میکند.هنگام غبارگيري قالي و قاليچه ها هيچ گاه مانند پتو و ملافه روزانه آنها را تكان ندهید و از پنجره و بالكن آويزان نكنيد . زیرا این عمل به صورت روزانه سبب شل شدن تدريجي گره ها و كنده شدن آنها از جسم فرش مي شود ( شدت خسارت بيشتر در محيط جانبي فرش رخ میدهد) و درضمن آويزان كردن قالي و قاليچه ها علاوه براین كه آن ها را در معرض نزولات آسماني قرار مي دهد باعث رنگ پریدگی فرشها نیز میگردد.

قیل از شست وشو باید فرش را به خوبی غبار گیری کرد تا ذرات و غبار موجود در فرش از لابه لای فرش خارج گردد.اگر این کار به درستی انجام نشود ذرات گردوغبار هنگام شستشو با آب تركيب شده و تشكيل لايه اي شبيه گل در انتهاي پرز فرش مي دهند كه پس از مدتي باعث پوسيدگي زودرس فرش مي شود.در اين صورت با كوچكترين  ضربه هاي ناگهاني و یا  با تا کردن فرش جهت حمل و نقل احتمال پاره شدن و ترکیدگی فرش بسیار قوی است.(شستشو)

روشهای غبار گیری :

قبل از شست وشو  غبارگيري به شیوه های مختلف انجام میشود:

قالیشویی تهران همیشه در کنارشماست.

الف: دستی (معمولی):  در اين حالت عمال غبار گیری به چند رروش انجام میشود :

۱-      فرش را به پشت روي زمين پهن كرده و با چوب به آرامی به پشت آن بزنید ، سپس فرش را كنار زده و گردوخاك و ساير موادي كه بر روي زمين ريخته شده جمع آوری کنید.و روي فرش را با جارويي زبر جارو بکشید.

۲-      فرش را از پشت بر روي يك شبكه ي توري فلزي كه در ارتفاع مناسبي از زمين قراردارد پهن کرده و با چوب یا  وسيله ي ديگري به پشت آن بزنید . در اين حالت تمام ذرات گردوغبار از فرش خارج شده و چون بين فرش و زمين فضاي وجود دارد  ذرات گردوغبار دوباره به داخل فرش نفوذ نمیکند .

۳-      چهار نفر هر يك گوشه اي از فرش را گرفته و به ترتيب ضربه اي موجي شكل را به فرش وارد نمایید و به اين ترتيب فرش از چهارطرف تكان داده شده و آلودگيهاي آن خارج مي گردد.

۴-      روش دیگر اینکه فرش را محكم به زمين يا سطح سفتي کوبیده تا غبار آن خارج شود.البته این عمل از جمله اعمال نادرست و بدترين نوع غبارگيري فرش است. زيرا احتمال هر نوع آسيبي وجود دارد و ممکن است باعث گسسته شدن تار و پود فرش از هم شود.

تذکر: ضربات چوب نبايد به نحوي  باشد كه به بافت فرش لطمه وارد کند و موجب شکستگی یا پاره شدن فرش گردد.

نکته: اگر  فرش كهنه و قديمي باشد يا داراي قسمتهاي رفو شده باشد ، هرگونه غبارگيري دستي كه همراه با ضربات شديد و ناگهاني باشد باعث وارد شدن آسيب هاي جبران ناپذير به فرش مي گردد .

• بهترين روش در مورد فرشهاي جوان و نو بافت این است  كه فرش را از يك ارتفاع مناسب آويزان کرده  و با چوب به آهستگي و از پشت به آن ضربه زد .و  در مورد فرشهاي قديمي بهتر است كه با استفاده از بررسهاي نرم عمل غبار روبی را انجام داد . سپس با جاروهاي برقي ذرات گردوغبار را از درون پرز فرش بيرون كشيد.(شستشو)

ب: ماشینی (مکانیزه) : در این عصر با پيشرفت فن آوري ، ابزارها و ماشين آلات خاصي براي غبارگيري فرش طراحي و ساخته شده است.

۱-  ماشینهای مکانیکی ضربه زن : نموننه های ابتدایی این ماشین دارای مشخصاتی با عرض بین  ۵ – ۴ متر و طول  ۲- ۵/۱ متر میباشند.این دستگاه دو محور استوانه ای  دارد که به هر یک تسمه هایی از جنس پلاستیک یا برزنت بسته شده است.

زمانی که دستگاه روشن می کردد فرش از یک سمت به درون آن هدایت میشود.و در ابتدا برای اینکه پرزهای فرش از حالت نمدی و خوابیده خارج شود توسط برسهای مخصوص شانه میشود.

بعد از این مرحله  توسط ريلهاي مخصوصي فرش به ميان محورهاي گفته شده هدايت مي شود . محورهاي مذكور به دلیل گردش سريع به دور محور طولي ، تسمه هاي برزنتي يا پلاستيكي را به صورت مكرر به پشت و روي فرش مي كوبند . در این عمل با توجه به اینکه در مرحله پیشین پرزهاي فرش توسط برس ها به  حالت ايستاده قرار گرفته اند  گردو غبار به راحتی از فرش خارج میشود .

به اين ترتيب تمام فرش از يك طرف وارد فرایندغبارگيري شده و از طرف ديگر خارج مي گردد . اين کار قبل از شستشو و در طول شستشو تکرار مي شود و دور برس غلطكتي با توجه به  نو و كهنه بودن و يا ضخامت فرش تنظيم شده و ضرب دستگاه حتي الامقدور نبايد محكم باشد .

در مورد فرشهاي قديمي و رفو شده این  دقت و حساسیت وجود دارد که فرشها آسيب جدي نبینند، زيرا با ضربات شديد ممكن است فرش دوباره پاره شود و نياز به ترميم مجدد باشد که این دقت در کار را با جدیت تمام در قالیشویی تهران به عنوان برترین و بهترین قالیشویی میتوانید ببینید .

۲- غبار گیری توسط دستگاه مکنده : فرشهای  كهنه توسط  برس يا جاروي نرمي در جهت خواب فرش جارو شده و و سپس به وسیله دستگاه مکنده غبار روبی میشود.در این حالت باید شدت مکش دستگاه بر اساس نو و کهنه بودن  و ضخامت فرش تنظیم شود که هنگام بیرون کشیدن گردوغبار و کضافات فرش موجب کنده شدن تارو چود فرش نشود

نكته : زمان  تميز كردن فرشهای  كهنه بايد نسبت به « خواب» قالي دقت و توجه زیادی به خرج داده شود ، زیرا بهم خوردگي و آشفتگي در خواب قالي « بافت قالي» موجب  تغيير شكل شده و باعث پخش شدن نور و انعکاس نور مي گردد، که در این حالت  قالي « بدنما » شده کثیف و لکه دار به نظر می آید

۳-  فناوری جدید غبارگیری : دستگاههاي جديد غبارگيري : در طي سالیان متمادی در ساخت و تغییر دستگاههاي غبارگيري پيشرفت چشم گیری وجود  داشته است.دستگاههاي جديد از سرعت و بازده بالايي برخوردارند و مي توانند در زمان كوتاهتري تعداد زيادي فرش را غبارگيري کنند .

اين دستگاه گردونه ي بزرگي است که از يك استوانه بزرگ توري شكل  تشکیل شده است، و در درون اتاقك بزرگتري قرارگرفته . گردونه متحرك از ميله هاي فلزي ساخته شده است و تا حدودي شبيه ماشين هاي لباسشويي عمل می کند . مخزن اين دستگاه داراي درب بزرگي است كه پس از قراردادن تعدادی فرش ( براساس ظرفیت دستگاه ) داخل آن ، بسته مي شود .

سپس گردونه داخل دستگاه به حركت درآمده و با سرعت به دور خود مي چرخد . فرشها براثر حركت دوراني از پايين به بالاي گردونه و بالعكس حركت كرده و در واقع براثر به وجود امدن گریز از مرکز گردو خاك آنها  كاملاً گرفته مي شود . گردو غبار خارج شده از فرش توسط کانال مکنده  زیر دیگ دستگاه خارج شده و بوسيله كانال در يك جا انبار مي شود. بهترین روش این است که انتهای لوله های مکنده را درون حوضچه ای پر از آب قرار که از پخش شدن ذرات گردو غبار و آلودگی هوا و فضای موجود جلوگیری شود.

شیوه های رنگ بری در کارخانه های قالیشویی :

– عمل رنگبری فرشها در كارخانهای قالیشویی انجام می شود و این کار پس از غبار گیری و شستشوی فرش ، در زمان آبكشی كه می خواهند بوسیله بیلچه های مخصوص مواد شوینده اضافی و آب اضافی فرشها را بگیرند ، مواد شیمیایی روی فرش هم بوسیله حركت رفت و برگشت بیلچه بر روی فرش باعث پخش شدن مواد شیمیایی به طور یكنواخت بر روی فرش می شود و طی دو مرحله آن را از فرش خارج می نماید.

روش دیگر کهنه کردن فرش با استفاده از مواد مخصوص و ریختن این مواد در حوضچه های بزرگ و مخصوص و شناور کردن فرش برای مدت زمانی مشخص در این حوضچه ها می باشد.

در نتیجه مقداری از جلا و شفافیت رنگ الیاف كاسته شده ومیتوان گفت لایه ای نازك از رنگ الیاف برداشته شده است . سپس فرش را توسط آب صاف شسته و مواد مذكور را از آن خارج می کنند . در یعضی  كارخانه ها حتی از ماشین های خاصی برای بیشتركهنه شدن فرش استفاده می شود، این ماشین ها مقداری از پرز فرش ها را سائیده و فرش را شبیه به فرشهای پاخورده میکنند.

برای اینکه كهنه نما كردن فرش بهتر انجام شود ریشه های سفید فرش های جوان را در مودی مانند: پوست گردو و یا پوست انار تیره می کنند تا فرش از نظر کهنه شدن بیشتر جلوه کند.بعضی هم جهت كاهش شدت رنگها و جلای آنها ، فرش را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار داده و برای روزهای متوالی پشت و روی فرش را در معرض نور مستقیم قرار میدهند .

نور شدید خورشید تا حدودی باعث پریدگی رنگهای قالی می گردد .با این روش حتی فرشهایی هم که توسط رنگهای گیاهی به خوبی جلا داده شده اند دچار رنگ پریدگی می گردند.(شستشو)

۱- شست و شو با هیدروسولفیت سدیم : شستشو فرش

هر وقت و به هر دلیلی  رنگ طرح ها در زمینه سفید یا کرم فرشهای پشمی یا کرکی سرایت کرد به كمك ماده شیمیایی هیدروسولفیت دو سود و با اندکی  حوصله و دقت می توان لکه های به وجود آمده را از زمینه فرش پاک کرد. وبرای انجام این کار و از بین بردن لکه باید به روش زیر عمل کرد.(شستشو)

مقدار کمی از این ماده را در یک لیوان ماست ترش و آب گرم حل کرده و با استفاده از قلم موی نقاشی محلول بدست آمده را به قسمتهای لکه دار بمالید.

البته مقدار هیدروسولفیت به کار رفته در این محلول به تازگی آن بستگی دار و باید به اندازه ای از این ماده به محلول اضافه کرد که بوی زننده ای از محلول احساس شود و در نهایت برای جلوگیری از این بوی بد و زننده میتوان اندکی جوش شیرین به محلول اضافه کرد.اگر زمینه کار بعد از استفاده از محلول بیشتر از حد سفید شد پارچه ای را به چای دم کرده آغشته کنید و بر روی آن بکشید و در نتیجه زمینه به رنگ مورد نظر میرسد.

بعد از چند ساعت باید توسط یک برس زبر گرد خشك شده حاصل از محلول را  از روی فرش زدوده و سپس با یك پارچه مرطوب این قسمت ها را تمیز کرد و یا فرش را به قالیشویی فرستاده و یا خود بشویید.

شستشو فرش

۲- شستشو با سود سوزآور:

در کارخانه های قالیشوئی رایج ترین رنگبر هیدروسولفیت سدیم می باشد ، لیک در بعضی از  کارخانه های قالیشوئی با استفاده از مواد شیمیایی دیگری از قبیل :سود سوز آور، كربنات دو سود و یا سایر مواد قلیایی رنگبری انجام می شود و متاسفانه این مواد روی الیاف پشم ، پنبه و ابریشم تاثیر نامطلوب گذاشته و از استحكام آنها می كاهد و موجب پوسیدگی ،پارگی و بد رنگ شدن میگردد.در گذشته از ماست ترش برای رنگ بری استفاده میشده اما اینکار باید توسط قالیشویان و متخصصین انجام گیرد.

محلول سود با غلظت (۳-۱) درصد و گاها بیشتر ، در ظروف پلاستیكی بزرگ تهیه می شود .این محلول  توسط كارگر و بطور یكنواخت با آب پاش بر روی فرشها پاشیده می شود . بعد از گذشت (۱۰-۵) دقیقه عملیات ضربه زنی با ماشین شلاقی بر روی فرشها انجام می گیرد . این عمل حدود (۱۰-۵) دقیقه به طول می انجامد.
البته بسته  به نوع فرش و نظر استادكار ممکن است عمل شستشو با سود حدود(۶۰-۲۰) دقیقه به طول بیانجامد. هر چه ثبات رنگهای فرش كمتر باشد و راحت تر توسط سود از فرش خارج شود ، زمان شستشو با سود کمتر خواهد بود.و در پایان فرایند شست وشو با سود فرشها با آب فراوان شستشو می شوند تا سود اضافی از فرش خارج گردد .

شستشو فرش

۳-  كلیرینه كردن:

بعد از اینکه مراحل شست و شو با سود و هیدروسولفیت سدیم به پایان رسید .مرحله فلس زدایی است كه این عمل جهت افزایش جلای فرش انجام میشود.و این عمل با استفاده هیپوكلریت تحقق میابد.برای كلرینه كردن از كلسیم هیپو كلریت استفاده می شود.
كلسیم هیپوكلریت را در حوضچه های بتونی ریخته و به مدت ۲۴ ساعت منتظر میمانند تا در آب حل شود. میزان كلر فعال موجود در حوضچه ها (۵۰-۴۰) گرم بر لیترمی باشد.
فرایند كلرینه كردن در  PH قلیایی نیز  قابل اجرا است.

۴- كلرینه كردن در PHقلیایی :

در هر لیتر کلر فعال ۳۰- ۲۰ گرم از محلول استفاده میشود،و سپس با آب پاش بر روی فرشها پاشیده میشود.و سپس عمل بیل و یا پارو کشی بر روی فرشها باعث میشود که هیپوکلریک در تمام نقاط فرش پخش و به درون فرش نفوذ کند.عل بیل کشی به دلیل حرکت محلول هیپو کلریک روی فرش موجب افزایش سرعت و فرایند فلس زدایی بر روی الیاف میشود و از طرفی لبه های تیز بیلچه موجب  جدا شدن فلسهای در حال تخریب از روی الیاف میگردد.عمل کلرینه ۱۰ – ۵ دقیقه به طول میانجامد، اما در فرشهایی که در این مدت زمان به براقی مورد نظر نمیرسند این عمل مجدد تکرار می گردد.

شستشو فرش

۵- كلرینه كردن در PH اسیدی :

در ابتدا محلول رقیق اسید سولفوریك بر روی فرش پاشیده میشود و بعد محلول (۱۰-۵) گرم بر لیتر هیپوكلریت نیز روی آن پاشیده می شود در نتیجه عمل بیل كشی جهت تسریع فلس زدایی انجام میپذیرد.

در انتها باید هیپوكلریت فرشها با آب شسته و آب اضافی فرش گرفته شود و بعد از آبگیری فرشها در هوای آزاد و زیر نور آفتاب خشك می شوند .در پایان كار و خشك شدن فرش چاره ای نیست جز اینكه با قلم مو این بخش ها دوباره رنگ آمیزی شوند ، البته خام بودن این رنگها در درون لیف نفوذ نكرده و بر اثر تماس از بین خواهد رفت .

تابستان که رو به پایان می رود، بسیاری از خانم های خانه دار، فرش ها را می شویند. البته اگر قصد شستن فرش ها را دارید، بهتر است آنها را به شرکت های معتبر قالیشویی بسپارید.

به دلیل اینکه در این شرکت ها، ابتدا گرد و خاک فرش را می زدایند و سپس فرآیند شست و شو را ادامه می دهند. شما اگر بخواهید فرش ها را در خانه بشویید، این امکان را نخواهید داشت و گرد و غبار در بین پرزهای فرش باقی می ماند.

تمیز کردن فرش ها در خانه با استفاده از شامپوی مخصوص فرش نیز ممکن می شود.

شستشو فرش

● خشک کردن فرش

فرش هایی که در خانه شسته می شوند باید در شرایط خاصی خشک شوند تا آسیب کمتری به آنها وارد شود. توصیه های زیر از طرف قالیشویی تهران می تواند راهنمای شما باشد:

اگر شستن فرش ها، جزو برنامه های فصلی شماست، داربست های چهارپایه ای شکل مخصوصی تهیه کنید تا بتوانید فرش ها را روی پشت بام یا در حیاط و نور ملایم آفتاب پهن کنید. با این روش، هوا در اطراف فرش به طور کامل جریان پیدا می کند و به خوبی خشک می شود.

فرش های شسته شده را هیچ وقت آویزان نکنید. پهن کردن فرش ها در زیر نور تند و سوزنده آفتاب نیز آسیب هایی جدی به بافت و الیاف آن وارد می کند.
برای خشک کردن فرش، به هیچ وجه از حرارت مستقیم وسایل حرارتی مانند بخاری، شومینه و رادیاتور استفاده نکنید چون به فرش صدمه می رساند.

اگر تنها بخشی از فرش شما خیس شده است، برای خشک کردن آن از یک اسفنج، حوله یا پارچه پنبه ای استفاده کنید و با آن آب را جمع کنید و سپس قسمت مرطوب را در مقابل آفتاب ملایم قرار دهید یا به وسیله حرارت ملایم سشوار دستی از پشت و روی فرش خشک کنید.

بهترین خدمات را در قالیشویی تهران تجربه کنید.

نظرات بسته شده است.