کارخانه قالیشویی پسران اوغلی تهران
تاسیس1345
ما بر آن عهدی که بستیم،هستیم

قالیشویی سعادت اباد | 22069377 | بهترین قالیشویی سعادت اباد

قالیشویی سعادت اباد

قالیشویی سعادت اباد

قالیشویی در محله سعات آباد سرویس دهی منظم بدون تعطیلی در کمترین زمان ممکن و تخفیف ویژه برای ساکنین محله سعات آباد در نظر دارد.

تلفن:22069377

قالیشویی در محله سعات آباد به طور کتبی و با امضای سرویس کار و تعهد شرکت کیفیت خمات را تضمین می کند.خدمات شرکت نظیر شستشوی انواع فرش ها,رفوگری فرش ,خشکشویی مبلمان می باشد.

قالیشویی سعات آباد آماده سرویس دهی به سراسر مناطق تهران در کمترین زمان ممکن می باشد.و در صورت رضایت مشتری هزینه انجام خدمات گرفته خواهد شد.

قالیشویی سعات آباد به شما عزیزان توصیه میکند ابتدا از مجاز بودن ومعتبر بودن شرکت قتالیشویی اطمینان کسب کنید سپس فرش های خود را تحویل دهید برای تحقیق می توانید با 118 تماس گرفته یا از اتحادیه صنف مربوطه استعلام بگیرید.

درباره منطقه سعادت اباد

سید ضیاءالدین طباطبایی در سال ۱۳۲۷ خورشیدی ده مخروبه و بدون سکنه‌ای که زمین‌های آن ریگزار بوده و اربابی داشته است را خریداری می‌کند. در شروع کار با استخدام آشنایان یزدی و کشاورزان که همه سید بودند این ده را سادات آباد نام گذاری می‌کند که گندم کاری، یونجه کاری و پرورش خرگوش از نوع آنغوره انجام می‌دادند. او از طریق فروش گوشت خرگوش به مغازه‌های چهارراه استانبول و فروش پوست خرگوش و پشم آن برای تولید کلاه و پالتو به بازرگانان وبه دست آوردن پول از این راه هرچه خرابه بوده را آباد می‌کند و به آب می‌رساند.

همراهی نمودن کارگران و رهبری سید ضیاءالدین طباطبایی به منطقه آبادانی بخشید و با اضافه شدن کارگران غیر سید و تلفظ آسانتر سادات به سعادت تبدیل شد. گندم مزارع سید ضیاءالدین طباطبایی تأمین کنندهٔ غلهٔ بسیاری ازمناطق تهران شد. انواع میوه‌های مرغوب آن زمان از باغ‌های سید ضیاءالدین طباطبایی (در سعادت آباد) تأمین می شد. او به پیشنهاد سر ریدر بولاردسفیرانگلستان درآن زمان به پرورش نوعی خاص ازخرگوش پرداخت و در طول ۱۰ سال به طور مداوم ۱۵ هزار خرگوش در مزارع سعادت آباد پرورش داد.

سعادت‌آباد از شرق به بزرگراه چمران، از جنوب به شهرک غرب، از شمال به کوی فراز، از شمال شرق به اوین، از شمال غرب به فرحزاد راه دارد. بزرگراه یادگار امام از شمال و بلوار فرحزادی از غرب سعادت‌آباد می‌گذرد. مناطق کوی فراز و شهرک مخابرات (بهرود) در شمال سعادت‌آباد و در دامنهٔ کوه واقع هستند. خیابانهای سعادت آباد،۲۴ متری،علامه،سرو و همچنین بلوار پاکنژاد و بلوار فرحزادی، از خیابان‌های اصلی سعادت آباد محسوب می‌شوند.

قالیشویی سعادت اباد

بلوار اصلی سعادت آباد، از جنوب به بلوار دریا و از شمال به بزرگراه یادگار امام (اوین) متصل است. میدان کاج بعنوان قدیمی‌ترین و اصلی‌ترین میدان سعادت آباد در میانهٔ این بلوار واقع است. توسعهٔ سعادت آباد بعد از انقلاب پنجاه و هفت خورشیدی و جنگ تحمیلی آغاز شد و در واقع از ابتدای دههٔ هفتاد خورشیدی و افزایش جمعیت مهاجر تهران شدت گرفت. این توسعه از بلوار اصلی سعادت آباد آغاز شد و در جهت غرب به سمت دره فرحزاد و در جهت شرق به سمت دره اوین ادامه پیدا کرد. بطوری که در حال حاضر تقریباً زمین خالی و بی استفاده در سعادت آباد وجود ندارد و توسعهٔ عمودی این محله شدت گرفته است و بر تعداد طبقات ساختمانها افزوده می‌شود. قالیشویی سعادت اباد

بلوار اصلی سعادت آباد در امتداد شمال-جنوب می‌باشد، خیابان ۲۴ متری سعادت آباد و علامه در شرق بلوار اصلی سعادت آباد و موازی با آن و بلوار پاکنژاد و فرحزادی در غرب بلوار اصلی و موازی با آن واقع شده‌اند. خیابان اصلی شرقی – غربی سعادت آباد بلوار سرو می‌باشد و بلوار دریا موازی با بلوار سرو در ضلع جنوبی سعادت آباد است و مرز سعادت آباد و شهرک غرب به حساب می‌آید.

قالیشویی سعادت اباد

خیابان ۲۴ متری از شمال به بزرگراه بزرگراه یادگار امام (اوین) و از جنوب به میدان فرهنگ ختم می‌شود. این خیابان به طور کامل مسکونی بوده و برخلاف اکثر خیابانهای اصلی سعادت آباد، فاقد هرگونه مرکز خرید یا تجاری است و به همین دلیل نسبت به سایر خیابانهای سعادت آباد از یک آرامش نسبی برخوردار است. ادامه خیابان ۲۴ متری به سمت جنوب، پس از عبور از میدان فرهنگ، بلوار فرهنگ نام دارد که شرکتهای تجاری بزرگ و معتبری در ابتدای آن قرار دارند.

میدان فرهنگ به سمت غرب به نام بلوار سرو شرقی شناخته می‌شود و در اواسط بلوار سرو شرقی، خیابان علامه شمالی آن را قطع می‌کند. خیابان علامه از دو بخش شمالی و جنوبی تشکیل می‌شود چرا که توسط بزرگراه نیایش به دو قسمت تقسیم شده است. قبل از احداث بزرگراه نیایش در اواخر دهه هفتاد شمسی، تمام خیابانهای سعادت آباد در شمال و جنوب مستقیماً به هم متصل بودند اما اکنون خیابان علامه در سمت شمال و جنوب بزرگراه نیایش به هم متصل نیستند. با احداث روگذر در سال ۹۴، شمال و جنوب بلوار شهرداری به یکدیگر متصل شده‌اند.

خیابان علامه شمالی شامل مجتمع‌های متعدد تجاری-مسکونی بوده و از پاساژها و مجتمع‌های تجاری شیک و متنوعی از جمله مجتمع‌های تجاری علامه و توس و رستورانهای ایتالیایی لوتوس و رومانا برخوردار است. خیابان علامه جنوبی پس از بزرگراه نیایش آغاز می‌شود. این خیابان از جنوب به بلوار دریا (مرز شهرک غرب و سعادت آباد) و از شرق به بلوار فرهنگ مرتبط است.

قالیشویی سعادت اباد

در سمت غربی بلوار اصلی سعادت آباد، سه بلوار «شهرداری»، «پاکنژاد» و «فرحزادی» قرار دارند. بلوار پاکنژاد از بقیه بزرگتر و عریضتر است و به جهت ساخت ساز اصولی تر بلوار و فضای سبز و کنارگذرهای مناسب، از چشم انداز زیباتر و ترافیک روانتری برخوردار است. در منتهی‌الیه غرب سعادت آباد، پس از بلوار فرحزادی و به موازات آن، بزرگراه یادگار امام قرار دارد و محدودهٔ غرب بزرگراه یادگار امام عملاً به دره فرحزاد منتهی می‌شود.

در شمال سعادت آباد و در دامنهٔ کوه با توجه به آب و هوای خوب، مناطق تفریحی و توریستی متعددی وجود دارد یا در دست احداث است. منطقه تفریحی و توریستی درکه (اوین درکه) یکی از مناطق تفریحی سابقه دار و قدیمی تهران است که در شمال شرقی سعادت آباد (اما نه متصل به آن) واقع شده‌است. در شمال غربی سعادت آباد هم منطقه تفریحی فرحزاد قرار دارد که از مناطق تفریحی قدیمی تهران است. همچنین در شمال سعادت آباد و در منتهی‌الیه شمال شهرک مخابرات، پارک بوستان کوهستان که شامل جاذبه‌های متعدد گردشگری و تفریحی خواهد بود، در حال احداث است.قالیشویی سعادت اباد

هتل‌ اسپیناس پالاس، بزرگترین و مدرن ترین هتل پنج ستاره ایران در شمال سعادت آباد و در ضلع شمالی میدان بهرود واقع شده است.

قالیشویی سعادت اباد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *